keskiviikko 24. elokuuta 2011

Sirpa Puskala: Kiti mun paras kaveri

42. Sirpa Puskala: Kiti mun paras kaveri


Nuortenkirja, jonka luin töitä varten ja josta en erityisemmin pitänyt. En usko, että olisin pitänyt tästä teininäkään. Ei tämä oikein ole uskottava, ei kuvaukseltaan, ei kieleltään, ei tyyliltään. Kuolemaa yritetään käsitellä syvällisesti, mutta hyvin pinnalliseksi tarina jää. Ja uhoavaa slangia ja kirosanoja päälle. Hoh.

Arvio: 1/5

lauantai 20. elokuuta 2011

Liza Marklund: Punainen susi

41. Liza Marklund: Punainen susi

En tiedä, miksi tartuin taas Marklundiin, vaikka edellisen lukemani jälkeen jo tympi. Ehkä halusin lukea jotain simppeliä, koska kesäloma on ohi ja aivot pitäisi kääntää taas työasentoon? Jotain vastapainoa tai kapinaa arjelle?

Aika perusdekkari, jossa ei ollut mitään ihmeellistä. Päähenkilöllä oli taas parisuhdekriisi, joka jäi vielä ärsyttävästi selvittämättä. Aivolepoa.

Arvio: 2/5

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Jo Nesbo: Suruton

40. Jo Nesbo: Suruton


Melko tyypillinen Harry Hole -dekkari, jossa rönsyilevä juoni tarjosi uusia käänteitä loppumetreille saakka. Dekkareista pitävä ei pety, mutta ei tässä mitään uutta tai ihmeellistä ole. Sellaista turvallista perusluettavaa - tietää mitä saa ja tulee kylläiseksi.

Arvio: 3/5

tiistai 9. elokuuta 2011

Juba: Viivi ja Wagner: Vieläkin yhdessä

39. Juba: Viivi ja Wagner: Vieläkin yhdessä

Viivistä ja Wagnerista on terävin särmä ja uutuudenviehätys hioutuneet pois. Joka tapauksessa näiden lukemisesta tulee hyvälle tuulelle. :)




Arvio: 3/5