keskiviikko 25. elokuuta 2010

Huhtikuu 2010, osa 2

35. Inka Nousiainen: Karkkiautomaatti

Aika mitäänsanomaton tarina, joka luulee sanovansa paljon pienillä yksityiskohdilla. Aika latteaksi jää kuitenkin. Olisin nuorempana pitänyt tästä enemmän.

Arvio:  2/5

36. Jeanette Winterson: Ei appelsiini ole ainoa hedelmä

Tarinasta on jotenkin vaikea saada otetta. Maailmaan ei kovin hyvin päässyt sisälle.Päähenkilöllä on sama nimi kuin kirjailijalla... hmm. Kaikki vain tapahtui, mitään ei selitetty. En tiedä tästä.

Arvio:3/5

37. Ben Elton: Popcorn

Olen ollut viime aikoina sen verran kyrsiintynyt, että näin aggressiivisen kirjan lukeminen tekee kumman hyvää. Väkivaltaelokuvien ylimielinen ohjaaja joutuu yllättäen itse keskelle tilannetta, joka voisi olla hänen omasta elokuvastaan. Aivan loistava satiiri nykymaailman mielettömyydestä.

Arvio:  3/5

38. Kira Poutanen: Rakkautta au lait

Bimbo opiskelijapimunen lähtee Ranskaan, tapaa tietysti heti täydellisen miehen ja hössöttää pissistyyliin vaatteista ja meikeistä. Miksi mulla on mielikuva, että Poutasen aiemmat kirjat olisivat olleet fiksumpia? Tämä on kai sitä chick lit -tyyliä, jota en koskaan ajatellut alentuvani lukemaan. No, luinpa jostain syystä loppuun tämänkin vähä-älyisen tarinan kuitenkin. Tämän huonompaa kirjaa tuskin tänä vuonna luen.

Arvio:  0/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti